top of page

Iedereen welkom

Iedereen is welkom bij ons, daarvoor hoef je geen paard bij te hebben. Wandelaars en fietsers kunnen bij ons prachtige wandel-en fietstochten maken die zeer duidelijk zijn aangegeven. Met het vernieuwde fietsnetwerk van de Kempen is verdwalen geen optie meer! Manege de Heide is aangesloten bij de Toerist Welkom horecazaken in de Kempen. Voel je dus vrij om bij ons een pauze in te lassen en even te ontspannen op ons terras. 

 

Hondjes zijn bij ons welkom zolang ze aan de leiband lopen en kunnen dus gerust mee het bos in! Zin om een van de vele ruiterpaden te komen verkennen? Laat je trailer gerust een paar uurtjes bij ons achter, met koets of zonder koets, alles is mogelijk. 

Bereikbaarheid

De manege heeft voldoende parkeerplaats zodat je met de wagen kan komen, maar laat je dat niet tegenhouden om af en toe de fiets eens van stal te halen. NIEUW is de halte van de Buurtbus, een initiatief dat werd genomen na het schrappen van de Belbus in onze buurt. Zo kunnen personen met een beperktere mobiliteit toch ook van onze paardjes komen genieten.

bottom of page