top of page

Wie kan je reserveren?

Onze manegepaardjes zijn allemaal brave werkers die gedurende de week lekker op de weide staan te grazen. Tijdens het weekend staan ze telkens weer paraat om te werken. Daarom vinden ze het weleens fijn om goed geborsteld te worden. Kom daarom een halfuurtje op voorhand om ze nog wat te vertroetelen. Tegen een wortel, appel of koekje hebben we ze nog nooit 'nee' horen zeggen! Het afgelopen jaar plaatsten we al onze geliefde viervoeters voor de camera waar ze hun beste hoef hebben voorgezet!

Hier kan je al eens kijken welke paardjes de manege in de aanbieding heeft, maar je zal telefonisch moeten reserveren. Ben je toch niet helemaal overtuigd welk paard het beste bij je past? Wij helpen je graag verder tijdens je reservatie en kiezen een paardje voor je uit.

Paarden
Annie

Annie is al een oudere dame die zowel bij volwassenen als bij kindjes flink haar best doet. Annie kan je prima sturen, ze luistert altijd.

Quidam

De baas op de weide. Quidam is het ideale leerpaard en geschikt voor groot en klein.

Hij is niet van de snelste, maar heel betrouwbaar.

Waika

Ook Waika is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Ze is braaf en gehoorzaam en gemiddeld qua tempo. 

Pony's
Eclips

Eclips kan soms een deugniet zijn, hoewel hij nooit stout is. Een ideaal paardje voor kindjes die goed willen leren sturen of kindjes die nog nooit reden. 

Babette

Babette is onze kleinste pony en daarom enkel geschikt voor kleinere kinderen. Zowel voor de meer gevorderde als de beginnende ruitertjes.

Adriaan

Onze allernieuwste aanwinst. Een leuk kereltje dat goed vooruit staat en braaf luistert. Ideaal voor gevorderde ruitertjes. 

Shiva

Een tengere dame die ongelooflijk geduldig en lief is met de kindjes. Ideaal voor beginnende en gevorderde ruitertjes.

Wodan

Wodan springt er met zijn blonde haren altijd tussenuit en is eveneens geschikt voor kinderen en volwassenen. Een brave sloeber is hij!

Tutti Belli

Tutti Belli bewees vroeger op wedstrijd meermaals dat ze haar werk goed kent. De ideale leerpony voor kinderen en eveneens volwassenen. 

Silke

Een dame met karakter waar zowel kinderen als volwassenen op kunnen rijden. Silke is altijd braaf, maar soms wat zuur naar collega's toe.

bottom of page